tuinspulletjes
tuinartikelen kopen

tuinfeest uitnodiging
leuke tuinfeest uitnodigingen

tuinonderhoud tips
groene aanslag verwijderen
mieren bestrijden

barbeque
bbq tips

voor de vogeltjes
vogelhuisjes

uit de moestuin en dan?
conserveren
wecken
drogen
pekelen
konfijten - suiker
inmaken in azijn of alcohol
clarence birdseye
snel invriezen

Vogelhuisjes verhogen de sfeer

Dat leuke vogelhuisjes positief bijdragen aan de sfeer in je tuin weten we zeker. Besluiten vogeltjes om in in dat huisje te gaan 'wonen' en nestelen dan neemt de levendigheid zeker toe. Hun bezigheid, het gefluit en hun drukte als ouders van hun voortdurend om voedsel vragende pas geboren jongen geven je als toeschouwer nog meer het gevoel dicht bij de natuur te staan. Daarnaast vind je bij ons ook modellen die alleen geschikt zijn voor het voeren.

Verrassend leuke soorten vogelhuisjes

De tijd dat je kon kiezen uit enkele soorten ligt ver achter ons. Ook wij hebben dat ontdekt en bieden via onze feestartikelen website, ja, we weten het, een hoek waar je dat niet direct verwacht, een verrassend grote keus 'woningen' voor vogeltjes aan. Maar laten we eerlijk zijn, een leuk vogelhuisje is toch een feest voor ieder vogeltje?

Kant en klaar of zelf knutselen?

Die keus is uiteraard aan jou, ben je creatief, handig en knutsel je graag? Dan ligt je keus voor de hand. Je kunt zelf aan de slag gaan of samen met kinderen en kleinkinderen. Kies je liever voor een kant-en-klaar vogelhuisje? Geen probleem, ons assortiment bevat tientallen soorten. Nieuwsgierig geworden?


  • Bekijk hier al onze vogelhuisjes
  • vogelhuisjes

    home
    © tuinspulletjes.nl - vogelhuisjes